Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.
Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.


Priser
Alle priser er inkludert mva.
Dersom momsen, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.


Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr epost med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.


Betalingsalternativer
Direktebetaling til bank/Vipps:
Du mottar en kvittering med informasjon om kontonummer/Vippskode og beløp. Varene dine sendes så snart betalingen er mottatt. Ordre som ikke er betalt innen 7 dager fra bestilling, vil bli slettet.

Stripe:
Her betaler du med vanlig bank-/kredittkort.

Paypal:
Betal via din Paypal-konto eller direkte med bank-/kredittkort uten innlogging.

 


Angrerett
I følge angrerettsloven har du som kjøper 14 dagers angrefrist fra du mottok varen. Angreskjema følger med i sendingen. Eller kan lastes ned HER.
Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, ber vi om at du gir oss beskjed før du sender varen i retur. Du må selv betale returporto dersom det ikke er feil ved varen.

Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 10 dager. Oppgi ditt bankkontonummer på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto. Dersom du har betalt via paypal, tilbakeføres pengene til din paypalkonto, eller til kortet du har betalt med.


Feil eller mangler
Dersom det skulle være feil eller mangler ved ordren din er det bare å ta kontakt, så retter vi opp i det så raskt som mulig.


Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.